Наливайченко: «Недоторканностей і привілеїв — не буде!»

Опубліковано:
27 Січня, 2019

Людей турбує справедливе запитання, а чому досі корупціонери та злодії у владі мають усеосяжні права, й окрім цього, привілеї та недоторканність. Депутати, судді, президент — усі вони знають, що залишаться безкарними. Досить! Жодних привілеїв і недоторканностей для тих, хто має служити людям!

Валентин Наливайченко щовівторка відповідає на запитання людей, які йому пишуть у соцмережах. Показуємо наступну частину програми «Час Справедливості з Валентином Наливайченком».

Питання про недоторканність. Ви як президент обіцяєте зняти з себе недоторканність. І це буде ваше рішення. Але як бути з депутатами та суддями? Там потрібна більшість в парламенті, а вони не мають бажання це робити.

Депутатську недоторканність ми скасуємо. Суддівську недоторканність ми скасуємо. Так само і президентську недоторканність, я підтверджую. З першого дня мною будуть ініційовані відповідні законопроекти і подані до Верховної Ради. Якщо цей парламент знову не наважиться, то ніхто не заважає новому президенту напряму з народом змінити парламент, щоб туди потрапили ті люди, які не за імунітетами йдуть, а йдуть творити закони, йдуть виконувати обіцянки, які дають на виборах людям. Жоден політик, жоден з діючих чи колишніх депутатів не обіцяли ж залишити недоторканність і розкрадати країну. Розкрадати країну теж ніхто не обіцяв. Але ж чомусь це відбувається в українському парламенті.   

От я пригадую, що навіть за голосування за зняття мене з посади президент Порошенко роздавав в парламенті більше 2,5 мільйонів доларів. Ми ж розуміємо, що така влада українцям не потрібна. Мені вона теж не потрібна.

Тому я йду в президенти і говорю – більше в парламенті за гроші не голосуватимуть. Більше в парламенті кнопкодавити не будуть. Недоторканностей та привілеїв не буде ні в українських депутатів, ні в президента. Це наріжний камінь змін в країні, змін у владі.

Ставте свої запитання Валентину Наливайченку в соцмережах:
Facebook — @Nalyvaichenko.valentyn
Instagram – nalyvaichenkovalentyn
Telegram — https://t.me/nalyvaichenko

Повна версія програми «Час Справедливості з Валентином Наливайченком».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наливайченко, #справедливість
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: