На Тернопільщині керівник товариства розтратив чужого майна на півмільйона гривень

Опубліковано:
26 Січня, 2019

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом  розтрати чужого майна керівником товариства, вчинене в особливо великих розмірах.

Під час досудового розслідування встановлено, що керівник одного з товариств Тернопільської області отримав у 2015 р. на склади підприємства під відповідальне матеріальне зберігання на рідкі комплексі добрива.  Проте у 2017 р., в порушення пунктів договору про зберігання, службовець розтратив частину добрив,   шляхом продажу третій стороні без отримання будь-яких дозвільних документів.   Своїми діями підозрюваний спричинив шкоду потерпілому на суму 580 184 грн.

Слідство у кримінальному провадженні за ч.5 ст.191 КК України (Розтрата чужого майна, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинена в особливо великих розмірах) завершено.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #добриво, #керівник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: