«Соборна - значить об'єднана» - година патріотизму та єдності

26.01.2019 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Тема соборності та єдност актуальна сьогодні, як ніколи раніше. 100 років - це завжди підсумок, історичний досвід, зрештою - пам'ять. У тернопільській бібліотеці для дорослих №5 з цієї нагоди провели зустріч, вшанувавши важливу історичну подію.

Вихованці Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді разом із керівником гуртків Галиною Мисак та учні 9-го класу школи-ліцею №21 ім. І. Герети завітали до книгозбірні, аби відкрити для себе ще одну "сторінку" правдивої історії. "У день соборності України важливо прищеплювати юному поколінню почуття патріотизму і повагу до Батьківщини, - розповідає директорка бібліотеки Надія Данчевська. - День Соборності - це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель. Маємо пам'ятати про незліченні жертви наших співвітчизників".

У пізнавальній розмові взяли участь Олександр Башта - член фракції Всеукраїнське об'єднання "Свобода", депутат Тернопільської обласної ради; Вікторія Рейда - провідний спеціаліст Головного управління юстиції у Тернопільській області; Оксана Сесик - методист центру виховної роботи захисту прав дитини та громадянської освіти.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі