У парку ім. Шевченка – 26 і 27 січня змагання з хокею на озері «Ternopil hockey classik, 2019»

Опубліковано:
25 Січня, 2019

Змагання з хокею на озері “Ternopil hockey classik, 2019” відбудуться 26 і 27 січня на Тернопільському ставі у парку ім. Т. Шевченка. 24 команди хокеїстів у запеклій боротьбі визначатимуть найсильнішу команду 2019 року.

З усіх гравців організують дві групи по 12 команд. У кожній групі команда зіграє по чотири матчі; по результатам ігор визначаються два переможці групи, що пройдуть у наступний, фінальний етап змагань. Команди, що займуть місця з третього по дванадцяте в групі, гратимуть втішні ігри та визначать своє місце в турнірі. У фінальному етапі зустрінуться чотири команд, що розігруватимуть 1\2 фіналу.

Відкриття змагань 26 січня у 9:50. Команди змагатимуться з 10 ранку до 16 години дня.

27 січня з 10:00 розпочнуться ігри за вихід до 1/4 фінала.

З 13:20 до 14:10 індивідуальні конкурси “Супернавики”, 1й, 2й і 3й тур.

14:10 до 14:30 Командний конкурс «Супернавики», 4й тур.

Фінал змагань: початок у 14:40 до 15:30. Нагородження фіналістів розпочнеться у 15:30.

Конкурси “Супернавики”: перший етап конкурсу. Швидкість. Ціль завдання – подолати відстань пересуваючись лицем вперед, та спиною вперед на швидкість. Передавати естафету можна лише до стартової лінії.

Другий етап конкурсу. Володіння шайбою.Гравець виконуючи завдання, на швидкість повинен провести три шайби між усіма фішками та закинути їх у лежаче колесо;

Третій етап конкурсу. Влучність. Завдання полягає у тому, щоб якнайшвидше закинути дві шайби у два отвори воріт

Фінальний етап конкурсу «Супернавики». По результатам перших трьох етапів оберуть дві команди, що за найменший час виконали завдання. Далі фінальний командний конкурс для двох команд. Ціль – першим забити дві шайби у два отвори воріт подолавши перешкоди.

Команда переможець отримає за перше місце перехідний кубок “Ternopil Hockey Classic” з гравіруванням назви команди-переможниці і року змагань.

Хокей на озері – це різновид класичного хокею, але з декількома важливими відмінностями: немає воротаря; немає бортів; гра проводиться на відкритому повітрі, на замерзлому озері чи річці. У хокею на озері спрощені правила ігри, направлені на зменшення силової боротьби і сили кидків, збільшення вміння володіння шайбою, передачі чіткого пасу і високого навику катання на ковзанах.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хокей
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: