Юлія Тимошенко вважає 2019 рік вирішальним для України

22.01.2019 23:05   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

22 січня, у День Соборності України, у місті Київ відбувся урочистий з’їзд Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», де прийняли рішення про висунення Юлії Тимошенко кандидатом у Президенти України.

Відкрив Форум Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Він закликав помолитися Господу, щоб Він благословив з’їзд, який «буде служити інтересам української держави та народу».

Привітали ініціативу Юлії Тимошенко і Андерс Фог Расмуссен, колишній Генеральний секретар НАТО, і заступник Голови партії, голова Комітету Верховної Ради з прав людини Григорій Немиря, а також Жозеф Доль, президент ЄНП, та колишній Президент України Леонід Кравчук і дочка Юлії Володимирівни – Євгенія Тимошенко.

Юлія Тимошенко вважає 2019 рік вирішальним для України. Саме тому одразу після перемоги на президентських виборах вона не втратить жодної хвилини – діятиме негайно та сильно.

«Велика Україна – це моя мета, від якої я не відступлюся ані на крок! Саме тому я балотуюся у президенти», – сказала лідер «Батьківщини» під час Форуму єднання, який 22 січня проходив у Києві.

Вона наголосила, алгоритм її програми виписаний і вже сформований по днях і по годинах її великою всеукраїнською командою. Разом із найкращими інтелектуалами країни Юлія Тимошенко розробила для України Новий курс.

Участь у заході взяла делегація з Тернопільщини на чолі з керівником ТОО ВО «Батьківщина» Василем Деревляним.

«Сьогодні для України справді історично важливий день. Ми стаємо свідками творіння нової історії України, як і тоді у 1990-му, так і зараз – наша впевненість беззаперечна, а віра незламна. Ми завжди прагнули до єдності, цінували свободу та загартовували волю  – наголосив Василь Деревляний. – І символічно, що саме сьогодні у День Соборності, партія «Батьківщина» на Всеукраїнському з’їзді висуває свого лідера Юлію Тимошенко кандидатом у ПрезидентиУкраїни. Хочу від іменіТернопільщини привітати Юлію Володимирівну, побажати їй сили та перемоги!»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі