Скільки штрафу заплатять «зайці» у тернопільських маршрутках?

Опубліковано:
20 Січня, 2019

Працівники служби контролю оплати (реєстрації) проїзду у громадському транспорті Тернополя при виявленні пасажира без квитка мають право накладати на них адміністративні штрафи безпосередньо на місці здійснення правопорушення.

Відповідне рішення було прийняте на черговому засіданні виконавчого комітету з метою підвищення якості та ефективності надання послуг з перевезень пасажирів у міському громадському транспорті та забезпечення здійснення належного контролю за оплатою проїзду.

Як пояснює начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський, згідно із ст. 135 Кодексу України про адміністративні правопорушення, контролери від імені виконавчого комітету Тернопільської міської ради уповноважені виписувати штраф у двадцятикратному розмірі від вартості проїзду усім пасажирам громадського транспорту, у яких відсутній разовий документ на право проїзду (квиток), роздрукований з валідатора. Зокрема, розмір штрафу за безквитковий проїзд у тролейбусі становить 120 грн., у маршрутках – 140 грн. відповідно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #квиток, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: