Михайло Апостол заявив про призупинення громадської діяльності на час виборів

Опубліковано:
20 Січня, 2019

Радник глави Міністерства внутрішніх справ Михайло Апостол заявив, що тимчасово призупиняє свою громадську діяльність на час виборчої кампанії.

Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі.

«Враховуючи надзвичайну відповідальність і довіру та практично цілодобову зайнятість у цих важливих для нашої держави процесах, я тимчасово призупиняю свою участь і діяльність у всіх моїх громадських, благодійних та інших проектах», – написав він у Facebook.

 

Михайло Апостол нагадав, що наказом міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у структурі очолюваного ним відомства утворено спецгрупу, яка стежитиме за дотриманням законності під час фінальних двох місяців президентської кампанії 2019 року.

До складу спеціальної робочої групи для моніторингу законності виборчого процесу і роботи зі зверненнями громадян та громадських організацій, а також повідомленнями в ЗМІ і соцмережах увійщлиі штатні працівники міністерства, роботу яких координують радники міністра: Іван Стойко, Володимир Філенко, Іван Варченко, Михайло Апостол. За словами Арсена Авакова, це «дуже досвідчені і компетентні фахівці в питаннях проведення виборів, в момент проведення виборів принципово аполітичні і неупереджені щодо будь-якого кандидата».

Для всіх, хто хоче проінформувати про факти або підозри щодо порушення виборчого процесу, міністр повідомив контакти цієї робочої групи. Телефон: 044-254-97-56 (з 8-00 до 20-00, з 1 березня по 23 квітня – цілодобово). Адреса електронної пошти: redactor@police.gov.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апостол, #полытика
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: