«Хочу побажати віри в перемогу і повернення до мирного життя», – голова ТОДА повечеряв із нацгвардійцями (Фото)

18.01.2019 20:43   Джерело: Тернопільська ОДА
Опубліковано : Новини Тернопілля

«Це традиційна свята вечеря, яку ми проводимо з нашими військовослужбовцями. Тому хочу побажати їм віри в перемогу, повернення наших земель і повернення до мирного життя», – зазначив голова облдержадміністрації Степан Барна після вечері у військовій частині нацгвардії.

Щороку кожен святвечір керівництво області, а також райдержадміністрацій, які залучені до підтримки військових частин, ідуть на кутю до військовослужбовців.

«На перший святвечір я був із солдатами, які служать у Чорткові, – розповів Степан Барна. – Сьогодні – у нацгвардії. Дай Бог, щоб йорданська вода дарувала всім нам спільну перемогу на російським окупантом, а вдома – затишку, гараздів і веселої коляди».

Це добра традиція, як наголосив секретар Тернопільської міської ради Віктор Шумада, яка показує, що ми разом з нашими бійцями й розділяємо це спільне свято. «Ми повинні бути разом із нашими військовослужбовцями, адже завдяки їм маємо мир і можемо працювати та розвивати нашу країну», – додав він.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Тернопільська ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська ОДА  

Коментарі