Активізація проросійських сил напередодні президентських та парламентських виборів викликає значне занепокоєння

Опубліковано:
16 Січня, 2019

Тим більше прикро спостерігати сприяння їм на Тернопільщині, коли рекламні агенції за «тридцять срібняків» не гребують розміщувати на білбордах агітацію одного з нащадків Партії регіонів, а саме «Опозиційної платформи – За життя», що представляє інтереси, зокрема Віктора Медведчука – ворога Української держави, який давно мав би перебувати в місцях позбавлення волі, замість участі в політичному житті країни. Звичайно, риторика цієї партії на Тернопіллі не буде відверто промосковською, а спрямовуватиметься на той електорат, що мріяв би про повернення «застійної стабільності» часів Януковича та готовий проголосувати за кілька сот гривень чи пакет із гречкою.

На суттєву підтримку в Тернополі та області ця злочинна організація розраховувати не може, але сам факт їхньої діяльності має викликати справедливе обурення та протидію у всіх, хто вважає себе патріотом України.

У свою чергу «Правий сектор» Тернопільщини закликає всіх, хто володіє інформацією про власників рекламних площ, ділитися нею з нами, щоб організувати ефективний спротив поширенню ворожої пропаганди.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #агітація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опозиція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: