Чи йтиме Апостол у президенти, - розслідування

13.01.2019 19:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

У суботу, 12 січня, в мережі з’явилася інформація про одного з імовірних учасників президентських перегонів. За даними неназваного джерела, новим кандидатом у гонці на посаду президента може бути радник міністра Арсена Авакова Михайло Апостол. Його, нібито, має висунути Селянська партія, яка також буде брати участь у парламентських перегонах.

Читайте також

Радник міністра МВС з Тернопільщини Михайло Апостол йде в Президенти?

Відомо, що диму без вогню не буває. І Михайло Апостол цілком прийнятний кандидат, на якого могла б погодитися більшість. Люди з таким політичним досвідом і практичними навичками ведення бізнесу дуже потрібні державі.

Нашим журналістам не вдалося безпосередньо зв’язатися з Апостолом, щоб підтвердити чи спростувати цю інформацію. У соцмережі політик теж її не коментує.

З відкритих джерел відомо, що Михайло Апостол справді був запрошений на з’їзд Селянської партії як радник двох міністрів - МВС і МЕРТ з аграрних питань. Цього він не приховував, публікуючи інформацію на своїй сторінці у фейсбуці.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

Останні кілька місяців видно, що Селянська партія активізувала свою діяльність: партійці брали участь у різних заходах, по Україні з’явилися партійні борди, у ЗМІ дедалі частіше розповідають про діяльність партії. Очевидно, знайшовся спонсор, який попробує заповнити нішу, яка матиме стосунок до села, аграріїв та їхніх проблем. Саме Михайло Апостол добре ознайомлений із ситуацією в аграрній галузі і знає, як вирішити проблеми, які в ній склалися.

І головне: кілька місяців назад було створено ВАП - Всеукраїнську асоціацію пайовиків, одним із засновників якої є Михайло Апостол. Мета асоціації – об’єднати 4-5 мільйонів пайовиків, власників земельних паїв, з яких орендарі знущаються, виплачуючи їм мізерну орендну плату. Восени в кількох областях ВАП провела пілотні проекти.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

По відгуках самих власників паїв, результати вражаючі: орендна плата зросла в кілька разів! Думаємо, що це буде основним аргументом Апостола і його політичної команди.

В разі реєстрації кандидатом Михайло Апостол буде першим у списку. Та й прізвище політика таке, що хочеться за нього проголосувати.

Тож проаналізувавши ці та інші факти, можемо сказати, що Михайло Апостол має шанс поборотися за значну частину електорату.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі