Тернополянин продавав наркотики у себе вдома

11.01.2019 17:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Раніше судимий за майнові злочини 34-річний житель житель Тернополя організував у своєму помешканні на проспекті Степана Бандери наркомагазин.

Інформація про продаж наркотиків знайшла остаточне підтвердження після оперативної закупки. Чоловік продавав таблетки «Субутекс». Одну штуку продававза 600 гривень. (До слова, її вистачає на 4-5 ін'єкційних доз). Торгував у себе вдома і це при тому, що у квартирі, крім чоловіка проживають співмешканка і троє неповнолітніх дітей.

Наркоторговцю оголосили підозру відповідно до статті 307 частина 2 ККУ - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Запобіжний захід йому обрав суд у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 48 тисяч гривень.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Анастасія Квітковська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі