Поліцейські розповіли, що крадуть тернополяни

10.01.2019 17:13   Джерело: Тернопіль наживо!
Опубліковано : Новини Тернопілля

Повідомлення про крадіжки надійшли до співробітників Тернопільського відділу поліції від керуючих торгових закладів. Вийти на слід зловмисників вдалося завдяки камерам відеоспостереження, встановлених у магазинах.

Правоохоронці розшукали осіб, причетних до протиправного. Один зі зловмисників – неодноразово судимий 27-річний тернополянин поцупив товар з двох магазинів. З однієї крамниці виніс косметику, а з  продуктового маркету викрав товару майже на 400 гривень.

Ще один любитель дармового шопінгу – 30-річний житель Зборівського району. Він виніс з магазину, що на масиві Сонячний у Тернополі, подарунковий набір косметики. З товару зняв наліпки зі штрихкодом, завдяки чому непоміченим пройшов через систему контролю. 

Підозрюваний у крадіжках – раніше неодноразово судимий  32-річний тернополянин. Він з супермаркету викрав дві банки ікри.

Відомості за даними фактами внесено до ЄРДР і кваліфіковано частиною 1 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопіль наживо!  

Коментарі