Маленькі пацієнти Тернопільської обласної лікарні отримали Новорічні та Різдвяні подарунки

Опубліковано:
9 Січня, 2019

Завдячуючи клієнтам ПриватБанку, що долучились до благодійної акції “Звичайне диво”, маленькі пацієнти Тернопільської обласної лікарні отримали святкові подарунки в перший день нового року. 1 січня до дітлахів, що за станом здоров’я залишились зустрічати Новий рік у стінах лікарні, завітали з подарунками та святковим настроєм казкові герої.

Протягом останніх двох місяців 2018 року кожен українець-власник картки ПриватБанку мав можливість долучитись до благодійної акції “Звичайне диво” та подарувати настрій та свято недужим дітям. За умовами акції клієнтам достатньо було просто здійснювати покупки картками банку, а з кожної транзакції перераховувалась одна гривня на допомогу хворим дітям. Всі зібрані гроші було направлено на закупівлю ліків, медичного обладнання для дитячих лікарень та подарунки маленьким пацієнтам. Організаторами акції виступили ПриватБанк разом із MasterСard.

“Соціальна співпраця з благодійним фондом “Допомагати просто” від ПриватБанку триває не перший рік та є дуже важливою для нас, – розповідає головний лікар ТОДКЛ Григорій Корицький. – Цьогоріч близько 150 пацієнтів змушені були зустріти свята у стінах лікарні, а емоції, що отримали діти від подарунків у новорічний ранок, важко переоцінити. Ми вдячні кожному, хто долучився та взяв участь в акції”.

Нагадаємо, всеукраїнський благодійний фонд “Допомагати просто” вже більш як сім років допомагає медичним закладам, дитячим будинкам, пораненим військовим та українцям, які потребують фінансової підтримки. У грудні 2018 року в рамках акції “Звичайне диво” ПриватБанк подарував обласним дитячим лікарням України обладнання на суму 2,6 мільйони гривень.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійність, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #приватбанк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: