ЦВК зареєструвала Садового кандидатом у Президенти

Опубліковано:
8 Січня, 2019

Центральна виборча комісія у вівторок, 8 січня, зареєструвала мера Львова, лідера «Об’єднання «Самопоміч» Андрія Садового кандидатом у Президенти України на виборах 31 березня 2019 року.

Як повідомляє уповноважений представник кандидата, народний депутат Любомир Зубач, члени Центрвиборчкому проголосували за реєстрацію Андрія Садового одноголосно, в останній день п’ятиденного терміну, передбаченого законом для розгляду документів.
Нагадаємо, 3 січня на з’їзді «Об’єднання «Самопоміч» партійці підтримали висунення Андрія Садового на посаду Президента України.

У передвиборчій програмі кандидата в Президенти Андрій Садовий пропонує повернути українцям контроль за надрами та критичною інфраструктурою, створити ефективний захист від російської агресії, усунути від влади тих, хто очолює корупційні схеми в країні, модернізувати інфраструктуру та запустити економічне зростання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кандидат, #садовий
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: