Неймовірна Різдвяна атмосфера у Зарваниці (Фото)

Опубліковано:
8 Січня, 2019

Святкування Різдва Христового у Зарваниці розпочалося увечері 6 січня, коли священики разом з парафіянами та всіма присутніми веселою колядою прославляли новонародженого Божого Сина у храмі Пресвятої Трійці та Покрови Пресвятої Богородиці. Опісля на території  Марійського духовного центру «Зарваниця»відбулося відкриття різдвяних шопок. Як і кожного року усі присутні мали можливість оглянути святкові композиції: «живу» шопку, виставку колекції вертепів з різних країн світу, шопку «Ангельське містечко» та інші різдвяні інсталяції, – пише Реально.

7 січня, в одне з найрадісніших свят – День народження Спасителя,  багато вірян прибули до Зарваниці, щоб по-особливому пережити цей благословенний час зустрічs із маленьким Дитятком. Вони брали участь в урочистих Божественних Літургіях, приступали до святих Тайн Покаяння та Євхаристії. Після вечірнього Богослужіння студенти  Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого прославляли новонародженого Христа вертепом та колядою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зарваниця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #різдво, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: