ЦВК зареєструвала Валентина Наливайченка кандидатом у президенти

Опубліковано:
8 Січня, 2019

Центральна виборча комісія України зареєструвала лідера Руху «Справедливість» Валентина Наливайченка кандидатом у президенти країни.

Сьогодні комісія ухвалила відповідне рішення на плановому засіданні.

Нагадаємо, що 3 січня делегати всеукраїнського з’їзду Руху «Справедливість» одноголосно підтримали лідера партії Валентина Наливайченка як кандидата на посаду Президента України на виборах, що відбудуться 31 березня цього року.

Того ж дня Валентин Наливайченко подав до ЦВК документи для реєстрації кандидатом у Президенти України. Після передачі документів до виборчої комісії лідер Руху «Справедливість» заявив журналістам, що «йде в президенти, щоб повернути людям безпеку і справедливість, побудувати справедливу і ефективну систему влади, яка сповідуватиме силу права, а не право сили».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кандидат, #наливайченко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #справедливість, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: