На Тернопільщині заклали фундамент нової школи (Фото)

Опубліковано:
7 Січня, 2019

В селі Шупарка Борщівського району заклали фундамент нової школи, повідомляють на сторінці у фейсбуці Борщівської районної державної адміністрації.

Навчальний заклад вкрай потрібен, адже тому що є вже понад сотню років. Крім того, площа будівлі є замалаю для 160-ти учнів з двох сіл Шупарки та Худіївки.

Участь у закладенні капсули взяли голова районної державної адміністрації Людмила Юзьків спільно із першим заступником голови районної державної адміністрації Віктором Голубцем, заступником голови районної державної адміністрації Олександром Степовим, головою обласної державної адміністрації Степаном Барною, головою обласної ради Віктором Овчаруком та народним депутатом Олегом Барною.

Будівництво школи розпочалося наприкінці грудня.

Вартість об’єкта – майже 60 млн. грн.

За словами Степана Барни, з ініціативи народного депутата Олега Барни уже закладено 4 млн грн на ремонт дороги до Шупарки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будівництво, #капсула, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: