Для чоловіка, який підірвався на гранаті у Тернополі, терміново потрібні донори

Опубліковано:
3 Січня, 2019

Родина та побратими просять допомоги на лікування потерпілого учасника бойових дій, який пройшов дві війни. Першу – у Грузії. Ще 4 роки і 9 місяців – учасник військових дій на Сході України. Демобілізувався в травні 2018-го, – пише 20 хвилин.

Для постраждалого ветерана Михайла Башаєва, який 2 січня підірвався у гуртожитку на Макаренка, побратими шукають донорів і просять фінансової допомоги.

Чоловік зараз перебуває у реанімаційному відділенні – на штучній вентиляції легенів. Його стан лікарі оцінюють як стабільно важкий.

Читайте також

За фактами вибуху двох гранат на Тернопільщині розпочато кримінальні провадження

– Потрібні донори і за можливості – фінансова допомога, – каже заступник голови тернопільської обласної спілки учасників АТО Катерина Бойко. – Донорів потрібно багато. Група крові значення не має. Єдине, що потрібне – тернопільська реєстрація. При собі мати паспорт. До 13.00 здійснюють забір крові.

Потребує і фінансової допомоги на лікування та реабілітацію після операції.

Сержант Башаєв Михайло Віталійович – командир відділення-командир машини 131 окремого розвідувального батальйону. Демобілізувався в травні 2018 року. Воював на Сході України з 2014 року – загалом 4 роки 9 місяців. Уродженець міста Зборів, проживає в Тернополі. Це вже друга війна ветерана: під час першої він був в корпусі Арго в Грузії, у складі підрозділу УНСО.

Нагороджений: Хрест Розвідника, за оборону Маріуполя, за зразкову службу, за звільнення Донбасу. Орден Брат за Брата, За бойові дії УНСО 1 і 2 ступенів, є грамоти ГУР МОУ та начальника розвідки ОТУ Донецьк.

Довідка

К/р ПриватБанку: 5168 7427 1614 4732, Жеваго Наталія Віталіївна (сестра Башаєва Михайла Віталійовича). Тел: (067) 498-52-30. За питаннями і уточненнями щодо донорів телефонуйте Любомиру (068) 55-38-275.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #башаєв, #донор, #допомога, #кров, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: