Хор з Тернополя неймовірно колядував у папській базилці у Ватикані (Відео)

Опубліковано:
2 Січня, 2019

26 грудня 2018 року, у другий день Різдвяних свят за григоріанським календарем, відбулася традиційна національна проща українців до папської базиліки Святого Петра у Ватикані, організована Українською Греко-Католицькою Церквою в Італії, – пише Реально.

Божественну Літургію на катедральному престолі головного католицького храму очолив владика Діонісій Ляхович, Апостольський візитатор для українців греко-католиків в Італії.

У паломництві взяли участь понад дві тисячі прочан з Італії, а також з України. Богослужіння співом супроводжував хор церкви Святого свщм. Йосафата з м. Тернополя під керівництвом п. Наталії Буди.

По завершенні Божественної Літургії до присутніх у храмі молільників звернувся представник римського вікаріату, священик П’єрпаоло Феліколо, який відповідає за працю з мігрантами. Він високо оцінив працю українського духовенства для своїх співгромадян і відзначив глибоку побожність українських мігрантів в Італії та в Римі зокрема і побажав надалі продовжувати зберігати власну ідентичність і духовність.

Святкування завершилися колядуванням численної української громади біля вертепу та ялинки на площі Святого Петра.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ватикан, #колядка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хор
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: