На домашніх варениках та пельменях у Тернополі можна заробити, бо вони смачні і популярні

Опубліковано:
2 Січня, 2019

Тернополянка Надія ліпить вареники та пельмені на замовлення. Разом з подругами працює у себе вдома. Рік перебуває у декретній відпустці. Раніше працювала вихователькою у дитячому садку.

– Я без роботи не можу,  – каже Надія. – Довго думала чим можна вдома зайнятися та щоб це приносило ще й прибуток. Одного разу наліпила пельменів і виставила їх на продаж у соцмережі. За дві години зробили перше замовлення на 4 кілограми. 

Через місяць Надія Князевич зрозуміла, що з усіма замовленнями сама не справляється і залучила до справи подруг.

– Спочатку було важко, бо ще не знала пропорцій і довше ліпила пельмені, – розповідає жінка,  – тепер все як конвеєр. Аби полегшити роботу купила тістомішалку та електричну м’ясорубку.

За 40 хвилин Надії вдається наліпити кілограм вареників. За день вони з подругами ліплять до 28-32 кілограмів.

– Щоб залучити побільше клієнтів, намагаюся здивувати начинками та найголовніше – пильную за якістю продукції, – додає вона. – Наша «фішка» в тому, що вони смачні та домашні.

null

Галина Кіт

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вареники, #заробіток, #князевич, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пильмені, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: