Роман Заставний: притулок для тварин у Дичкові реконструюють

01.01.2019 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Притулок для тварин у селі Дичков Тернопільського району  реконструюють. Кошти на це виділять із Фонду соцекономрозвитку. Про це повідомив народний депутат Роман Заставний на своїй сторінці у Facebook:

«Хотілося зберегти інтригу до нового року, але все ж вирішив цією гарною новиною завершити цей рік і додати святкового настрою тернополянам. Отож, проект, за який найбільше вболівали тернополяни і який я пообіцяв профінансувати із Фонду соцекономрозвитку, буде втілено! Вже сьогодні ми чітко бачимо, що проект реконструкції діючого притулку для тварин у Дичкові впевнено займає лідируючу позицію і набрав абсолютну більшість голосів. 2-ге місце зайняв проект створення першої енергоефективної школи у Тернополі, 3-тє місце - соціальний проект «ОдежиНА». Ми вже зустрілися з координатором Центру стерилізації безпритульних тварин в Дичкові Оленою Дейнекою та обговорили всі моменти фінансування необхідних робіт. Попри те я буду намагатися також віднайти наступного року кошти для реалізації двох інших проектів-переможців, адже вони, як показало голосування, є теж важливими для тернополян.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі