“Голова Гусятинської селищної ради ОТГ Левицький Михайло Михайлович заявив, що подає у відставку, – пише Реально.

Про це він оголосив у своїй заяві, яку зробив під час 10 сесії 7 скликання 21 грудня о 16-год.16- хв: ’’Згідно статті 79 Закону про місцеве самоврядування я маю право себе звільнити з цього всього нафік’’.

Михайло Михайлович неодноразово мав бажання звільнити займану посаду та його оточення не дозволяло йому зробити цей крок. Сидячи в теплих кабінетах підлеглі голови отримували до 44 тисяч гривень заробітної платні, а в Гусятині завжди були переповнені сміттєві баки, не покошені узбіччя доріг, постійні перебої з водопостачанням, незаконно підняті тарифи на воду, засніжені дороги та тротуари, занепав спорт та багато інших проблем.

Левицький Михайло Михайлович повертається до своєї улюбленої роботи і продовжуватиме лікувати людей. Ми вітаємо вчинок Левицького М.М. і надіємось, що в нього вистарчить мужності дотримати свого слова, тим самим дати шанс розвиватися Гусятинські ОТГ”, – повідомили на сторінці НРУ Гусятин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відставка, #левицький, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: