Новорічно-різдвяні святкування на Тернопіллі розпочалися з частування «Аграрним» кулішем

Опубліковано:
31 Грудня, 2018

Вже четвертий рік поспіль в День святого Миколая у Настасові на Тернопіллі урочисто засвічують вогні на ялинці. Таке дійство традиційно стає початком новорічно-різдвяних святкувань для мешканців села Настасів та прилеглих до нього сіл (Мар’янівка та Йосипівка). Також цього року в селі урочисто відкрили унікальний музейний комплекс. Активну участь в організації святкової атмосфери взяли активісти Молодіжного крила Аграрної партії Тернопільщини.

Гучні забава, танці та засвічення вогнів на новорічній ялинці. По-особливому у селі Настасів зустріли святого Миколая, який потішив селян подарунками.

Гостей свята частували “Аграрним” кулішем та теплим глінтвейном. Тож навіть пропри мороз люди веселились. Запалювали під драйвову музику відомих гуртів.  Розважав публіку ведучий та гуморист Гриць Драпак.

Також усі охочі розмальовували новорічні прикраси та залишати їх собі на пам’ять.

У день запалення новорічної ялинки в селі Настасів також відкрили довгоочікуваний музейний комплекс. За підтримки заступника Голови Аграрної партії України, підприємця Івана Чайківського відреставровано будівлю старого клубу. Важливі для історії краю експонати принесли місцеві мешканці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аграрна партія, #куліш, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #святкування, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: