Завдяки благодійному фонду «Апостол» допомогу отримали тисячі жителів України

Опубліковано:
31 Грудня, 2018

Колишній народний депутат України, нині – радник глави МВС Михайло Апостол підбив підсумки роботи благодійного фонду «Апостол» за рік, що минає.

На своїй сторінці у соцмережі Апостол повідомив, що завдяки фонду благодійну допомогу отримали тисячі жителів України: соціально -незахищені верстви населення, хворі, інваліди, багатодітні, сім’ї учасників АТО, тимчасові переселенці із східних областей, дитячі будинки, сиротинці.

«Наша допомога – це безкоштовні медичні консультації, продукти харчування, медикаменти, медичне обладнання, багатофункціональні ліжка, інвалідні коляски, одяг, взуття, різноманітні дитячі подарунки… Всі ці акції спільно із МБФ «Сприяння розвитку медицини» та «Крокуємо з турботою» проходили і проходять безперервно, без копійки державних коштів. Ми ніколи не отримували грантових коштів , ми поки що не входимо в різного роду благодійні асоціації та міжнародні структури, ми до цього йдемо», – розповів Михайло Апостол.

 

Він подякував за самовіддану працю своїм колегам Ігорю Бриченку, Олегові Овечку, Тарасу Кременю та їхнім сім’ям, десяткам наших прекрасних волонтерів та партнерам.

«Хочу з приємністю наголосити: Благодійний фонд «Апостол» працював, працює і, надіюся, буде продовжувати свою діяльність, правда, трохи в іншому форматі. Ми не зупиняємося, ми будемо продовжувати наші акції ще потужніше», – підкреслив Апостол.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апостол, #допомога, #підсумки
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: