Тернопільські активісти стверджують, що винуватцем смертельного ДТП є названий син відставного генерала міліції

Вночі 29 грудня на переході збили 27-річного тернополянина. Від отриманих травм останній помер в лікарні. Батьки хлопця, якого вночі збили, кажуть, син помер в лікарні, бо отримав багато травм. А їм не повідомляли про це, аж поки самі не подзвонили зранку на телефон сина.

30.12.2018 15:49   Джерело: Голос
Опубліковано : Новини Тернопільщини

ТеNews писав, що вночі 29 грудня на переході збили 27-річного тернополянина. Від отриманих травм потерпілий помер в лікарні.

Сьогодні на сторінці “Тернопільського Автомайдану” оприлюднили інформацію:

Читайте також

Вночі 29 грудня на переході збили 27-річного тернополянина. Від отриманих травм останній помер в лікарні (Відео)

29 грудня свідком нічного ДТП, що відбулося на вулиці Злуки, став член ВГО «Автомайдан», з його слів:

«Того вечора я повертався додому. Близько півночі наше авто зупинилось біля заправки Автотехсервіс щоб висадити одного з пасажирів.

В цей час повз нас пролетів білий джип на шаленій швидкості (приблизно 100-120 км/год). Проїхавши кілька метрів ми побачили, що за пішохідним переходом (приблизно 0.5м) «стоїть на аварійці» цей самий білий джип, а на протилежному боці дороги знаходиться тіло чоловіка (воно було в абсолютно неприродній формі). В цей час коли ми під’їхали водій джипа (тримаючись за голову) якраз повертався з тієї сторони, де було тіло збитого чоловіка. Було помітно що у нього шоковий стан, думаю він усвідомив що накоїв».

Ми звернули увагу на інформацію журналістів Тернопіль1 в якій, зокрема, йшлось, про те що винуватець ДТП можливо є родичем колишнього високопосадовця з правоохоронних органів (https://bit.ly/2LCYIbA), а лікар кардіолог (не на камеру) дав коментар, що о 6 годині ранку поступив і був госпіталізований Ярослав Валерійович, 18.07.1991 р.н.

З наших джерел ми дізнались, що винуватцем смертельного ДТП є названий син відставного генерала міліції Федора Бортняка, Перегінець Ярослав Валерійович. Проаналізувавши сторінки в соцмережах, ми знайшли підтвердження того, що у генерала дійсно є названий син Перегінець Ярослав Валерійович 1991 року народження (https://bit.ly/2LDTpsw). Також в пана Бортняка є ще один (рідний) син Денис Бортняк, який працює слідчим в ГУНП Тернопільської області (https://bit.ly/2Rq59UM).

Нагадаємо, що генерал був причетним до ДТП, в якому фігурував знаний в Тернопільській області екс-губернатор Валентин Хоптян (https://bit.ly/2QaXQeT).

Маємо підозри, що зважаючи на родинні зв‘язки, винуватець ДТП, який є близьким родичем слідчого ГУНП та прийомним сином екс-генерала, може уникнути покарання. Посилює ці припущення той факт, що винуватець ДТП через декілька годин після скоєного був госпіталізований, і міру запобіжного заходу суд сьогодні йому не обирав.

Хочемо повідомити правоохоронні органи, що Автомайдан буде пильно стежити за розвитком ситуації з притягнення до відповідальності винних осіб у цій справі…”


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Голос  

Коментарі