Вночі 29 грудня на переході збили 27-річного тернополянина. Від отриманих травм останній помер в лікарні (Відео)

Опубліковано:
29 Грудня, 2018

На смерть збили 27-річного тернополянина. За інформацією управління Нацполіції в Тернопільській області опівночі 29 грудня у Тернополі на проспекті Злуки під колеса Тоyota RAV4 потрапив 27-річний тернополянин. Чоловік переходив дорогу на нерегульованому пішохідному переході, коли на нього наїхала автівка. Травми, які отримав потерпілий, виявилися несумісними з життям – він помер у лікарні.

До приїзду поліцейських водій перебував на місці події. У нього відібрано взірці крові в Тернопільському наркологічному диспансері для перевірки на вміст алкоголю. Водія затримали в порядку статті 208 КПК України. Правоохоронці ретельно провели огляд місця ДТП. Автомобіль помістили на арештмайданчик.

Люди, які живуть біля місця автопригоди, кажуть, хлопця відкинуло на кілька десятків метрів. Тим часом у ЗМІ поширюють інформацію про те, що 27-річний водій іномарки був п’яним. Подейкують, що молодик 1991 р.н., якиє є дуже близькою людиною до екс-“високого” правоохоронця. Йому б мали обрати міру запобіжного заходу, проте, цього не сталося, адже кермувальник лежить у лікарні.

«Дитину о дванадцятій годині збили і ніхто нам не сказав аж до восьмої ранку», – мати хлопця, якого на смерть збили на проспекті Злуки, розказала журналістам Тернопіль 1, як дізналася про смерть сина. 

Зі слів матері потерпілого, син йшов на роботу. Вранці вона спробувала зв’язатись з сином, проте телефон був виключений. Після того, як прийшло повідомлення, що абонент з’явився в мережі, жінці повідомили страшну звістку… Син помер в лікарні. За словами жінки, це лише їй не повідомили про трагедію, хоча представники винуватця весь час чергували в лікарні. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #злуки, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини, #хлопець
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: