Священик з Тернопільщини заснував у Італії Вівтарну та Марійську дружини

Опубліковано:
29 Грудня, 2018

Днями владика Діонісій (Ляхович), апостольський візитатор для українців-католиків у Італії, з душпастирським візитом відвідав українську персональну парафію Пресвятої Тройці міста Казерта, яка цього дня святкувала свій 5-ти річний ювілей заснування. Про це повідомляється на офіційному сайті УГКЦ в Італії, – пише Терен.

Перед початком Архиєрейської Божественної Літургії в Соборі Святого Антонія Падевського владика Діонісій спільно з о. Ігорем Данильчуком, парохом парафії та у минулому священиком Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, здійснили обряд прийняття до Вівтарної та Марійської дружини 38 українських дітей Казерти, серед яких 21 хлопець та 17 дівчаток.

Місцевий парох Казерти о. Ігор Данильчук у 2007-2010 роках очолював Марійські дружини в Тернопільсько-Зборівській ще тоді єпархії та організовував з’їзди Марійських дружин у Зарваниці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дружина, #італія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: