Українська eрoтична комедія, в якій зіграв Сергій Притула, зібрала у прокаті понад 11 млн грн

28.12.2018 12:13   Джерело: nlviv.in.ua
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Українська eрoтична комедія «Ceкс і нічого особистого» зібрала у прокаті за перший вікенд понад 11 млн грн. ЇЇ подивились 120 тисяч глядачів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Держкіно Пилип Іллєнко, розповідає Zaxid.net.

Для порівняння еротичну комедію «Свінгери» за перший тиждень прокату переглянули 128,6 тис. глядачів, а касові збори становили 10,8 млн гривень. Комедія вийшла у прокат 1 січня 2018 року. Тобто сума зборів та кількість глядачів була порахована за 7 святкових днів, а не за традиційний вікенд.

Головні ролі у фільмі молодої режисерки Ольги Ряшиної виконали Роман Луцький, Анжеліка Ніколаєва, Сергій Притула, Наталя Мазур. Також в епізодах можна побачити учасників «Вар’яти Шоу» та Андрія Данилка.

Сюжет фільму полягає в тому, що на пропозицію руки і серця головному герою кажуть, що він в ліжку повний нуль. Змoрений гoрем Сергій їде в Прагу до свого друга Василя. Він випадково знайомиться зі cтpиптизeркою Діаною, яка обіцяє зробити з нього супер-героя…

Для Сергія Притули, співавтора сценарію, цей фільм став дебютним як для кіноактора. А от Романа Луцького глядачі встигли полюбити завдяки головній ролі у фільмі «Сторожова застава».

Більша частина зйомок фільму відбулась у Львові, який «зіграв» і сам себе, і Прагу.

До саундтреку входять пісні тільки українських виконавців: AIO, Koloah, Сальто Назад, Cepasa, Panivalkova, KADNAY, Один в каное, Brunettes Shoot Blondes, Mountain Breeze, Макс Барських, MONATIK.

Бюджет картини – 26 млн грн, з яких фінансова підтримка Держкіно склала 13 млн грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: nlviv.in.ua  

Коментарі