90-річна жителька Західної України переказала 10 тисяч доларів на підтримку ЗСУ

27.12.2018 14:43   Джерело: Волинь 24
Опубліковано : Новини Тернопілля

Жителька Західної України, якій понад 90 років, пожертвувала 10 тисяч доларів волонтерському фонду «Повернись живим», який від початку бойових дій допомагає українській армії.

Про це йдеться на сторінці фонду Повернись живим.

«10 000 доларів. Десять тисяч доларів. Таку суму щойно на рахунок фонду «Повернись живим» переказала жителька західної України, якій більше 90 (!) років. Ми не можемо публікувати її фото та називати її ім’я, але можемо розповісти, що вона, проста жінка, слідкує за сторінкою фонду у Facebook, знає як звуть наших співробітників і, звісно, вболіває за майбутнє України. 

Ми пишемо цей пост і плачемо. Плачемо від радості. І справа не у величезному переказі. Справа у тому, що в свій вік «за 90» жінка каже: «Дуже хочу допомогти виграти війну. Ви за мене не хвилюйтеся – гроші на ліки собі лишила!» 

Кошти, переказані благодійницею, ми витратимо на допомогу бригадам, чиї пункти постійної дислокації (ППД) знаходяться в Івано-Франківській, Львівській, Волинській та Закарпатській областях», – повідомив фонд на своїй сторінці у Facebook.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Волинь 24  

Коментарі