Через відлигу тернополянам затоплює квартири (Фото)

Опубліковано:
25 Грудня, 2018

Не лише снігові брили і велетенські бурульки цими днями є небезпекою для людей. Тернополянин 35-річний Андрій постраждав через дощ і відлигу у своїй квартирі. Він мешкає у чотириповерховому будинку на вулиці Збаразькій. О 22-й годині вечора помітив, що зі стелі капає вода.

– Спочатку подумав, що сусіди з четвертого поверху затоплюють, – розповідає чоловік. – Крапель ставало все більше. Довелося підставляти вздовж стіни всілякі баняки. Думав вже дзвонити в аварійну водоканалу. Стукав усім сусідам, бо тих, звідки капала вода, не було вдома. Хтось із будинку таки зв’язався з ними через Фейсбук. Заспокоїли, що через пів години хтось буде вдома пише Про.te.ua

Андрій про всяк випадок сфотографував стелю. Дочекався сусідів зверху і зайшов до них. Здивувався, що і в них зі стелі капає вода.

– Тільки в сусідів більше капало, – додає. – А посеред кімнати на підлозі величезна калабаня. Над ними вже ніхто не живе. Вода пішла з даху.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відлига, #квартира, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #потоп, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: