Маємо попередні результати вчорашніх виборів в ОТГ

Опубліковано:
24 Грудня, 2018

Представники Української Галицької Партії проходять до всіх рад, де ми висували кандидатів.

За результатами паралельного підрахунку голосів виборців, кандидати від Української Галицької Партії увійдуть у ради Копчинецької ОТГ на Тернопільщині, а такорж Бібрської, Радехівської, Зимноводівської та Лопатинської ОТГ – на Львівщині.

Наразі дані паралельного підрахунку УГП такі:

до ради Копичинецької ОТГ – 12,14% (за даними паралельного підрахунку).

до ради Радехівської ОТГ Галицька Партія набирає 14,37% (опрацьовані всі дільниці),

до ради Бібрської ОТГ – 11,67% (при опрацьованих на цей час 70% протоколів),

Нагадаємо, що повідомлення про порушення під час виборчого процесу в ЗМІ відучора стосуються саме Бібрської та Лопатинської ОТГ. Про деякі з них повідомляли і наші спостерігачі.

“З кожним роком, з кожним днем у нашій країні зростає кількість свідомих виборців. Так, нас, звісно, ще не переважаюча кількість, як би хотілось, проте поступ відчувається. І яскраво помітний він саме на прикладі Української Галицької партії. Партії сильних місцевих команд, україноцентричних цінностей та ефективної координації, яка демонструє якісний електоральний прогрес.

Якщо переводити в цифри, то це не лише понад 12 відсотків, які отримала наша команда на виборах до Копичинецької ОТГ, не лише понад 14% у Радехові та понад 10% у Бібрці на Львівщині (а саме у цих трьох громадах відбувались вибори на пропорційній основі). Мова йде про загальну тенденцію. І тут, власне, я хочу щиро подякувати кожному виборцю: у Копичинцях, і у Купчинцях, в Яблунові, і у Яструбовому, у Вигоді, і у Гадинківцях, всюди і усім, хто віддав свій голос за УГП – найкращу партію для ОТГ!” – каже голова Тернопільської обласної організації Української Галицької Партії Олег Вітвіцький.

Нагадаємо, на Тернопільщині Галицька Партія висунула команду до Копичинецької ОТГ, а підтримала якісну команду волонтерів та атовців до ради Купчинської сільської ОТГ. Точні результати та прізвища нових депутатів від УГП ми повідомимо відразу, як тільки знатимемо.

Наразі, не враховуючи вчорашніх виборів, у різних місцевих радах Галичини працюють майже вісім десятків депутатів від Галицької Партії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: