Василь Деревляний подякував виборцям Тернопільщини за довіру

Опубліковано:
24 Грудня, 2018

23 грудня на Тернопільщині обирали голів та депутатів у Копичинецькій (Гусятинський район), Купчинецькій (Козівський район), Монастириській (Монастириський район), Білецькій та Настасівській (Тернопільський район) об’єднаних територіальних громадах. Також пройшли проміжні вибори депутатів по округах №2, 4, 21 Байковецької сільської  ради Тернопільського району.

Представники «Батьківщини» вибороли перше місце по області.

«Шановні жителі Купчинецької, Монастириської, Копичинецької, Білецької та Настасівської ОТГ, Тернопільська обласна організація партія «Батьківщина» дякує Вам за підтримку. Подаємо результати виборів 23 грудня 2018 року – Батьківщина-23,6%; БПП-16,9%; Аграрна партія-13,2%; Радикальна партія-9,4%; Самопоміч-7,5%; Свобода-4,7%; Громадянська позиція-3,7% УКРОП-4,7%; Самовисуванці-9,4%, – розповів Василь Деревляний, голова Тернопільського обласного осередку ВО «Батьківщина».

Також Василь Деревляний наголосив, що вкотре жителі області висловлюють беззаперечну підтримку “Батьківщині” та її лідеру Юлії Тимошенко і щиро дякує за  довіру виборцям Тернопільщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батьківщина, #деревляний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тимошенко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: