У Білецькій ОТГ перемагає кандидат від «БПП «Солідарність» Дмитро Малик

Опубліковано:
24 Грудня, 2018

За попередніми підрахунками, на виборах до Білецької ОТГ на посаду голови громади переміг кандидат від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Дмитро Малик. За нього проголосували понад 40 % виборців.

Дмитро Малик є одним з активних представників ініціативної групи зі створення Білецької об’єднаної територіальної громади. Він власними справами дбає про розбудову рідного села Біла, хоче перетворити Білецьку громаду на одну з найуспішніших ОТГ в області. Для цього має намір вирішити найбільш наболілі питання – поліпшити стан доріг, провести ремонти у закладах соціальної інфраструктури, освіти. Будівничі і ремонті робити планує здійснити у кожному селі, аби всі жителі громади побачили результат створення ОТГ.

Біографічні дані: народився Дмитро Васильович Малик 26 травня 1961 року у селі Лежанівка Гусятинського району. Після закінчення школи був призваний на строкову службу. З 1999 року займається підприємницькою діяльністю, є керівником мережі салонів квітів. Одружений, дружина та діти працюють у сімейному бізнесі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #малик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #солідарність, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: