Житель Заліщицького району зберігав удома більше 3 кг канабісу

Заліщицьким відділом Чортківської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт за фактом незаконного придбання, виготовлення та зберігання без мети збуту наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах.

Досудовим розслідуванням встановлено, що під час санкціонованого обшуку у листопаді цього року, у жителя одного із сіл Заліщицького району виявлено суху подрібнену речовину рослинного походження зеленого кольору.

Згідно висновку експерта встановлено, що надана на експертне дослідження подрібнена речовина рослинного походження є канабісом - особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено.

Виявлено, що молодик  незаконно  зберігав за місцем проживання майже 3,5 кг канабісу (марихуани).

На даний час процесуальним прокурором затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні ч.3 ст.309 КК України, який скеровано до суду.

Додатково: санкція ч.3 ст.309 КК України за вказані дії передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Прес-служба прокуратури Тернопільської області  

Коментарі