Юлія Тимошенко: Ми захистили безцінний скарб України – землю

Опубліковано:
23 Грудня, 2018

Пролонгація мораторію на продаж сільськогосподарської землі стала перемогою патріотів і показала, хто дійсно дбає про національні інтереси України, а хто – про власне збагачення.

Про це лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко розповіла журналістам у кулуарах парламенту після ухвалення законопроекту 9355-5, який одностайно підтримала фракція «Батьківщини».

«Сьогодні в нашому залі був момент істини: хто за Україну, а хто готовий розпродати її з молотка. Сьогодні для парламенту, по суті, був тест: скільки в залі є людей, які не готові ні за які гроші, ні за які ультиматуми здати сільськогосподарську землю, – сказала Юлія Тимошенко, лідер партії «Батьківщина».

Юлія Тимошенко зазначила, що скасування мораторію до президентських виборів позбавило б Україну безцінного скарбу – української землі.

Лідер партії «Батьківщина» звернула увагу на те, що президентська фракція фактично зривала голосування, а в підсумку продовження мораторію підтримала лише третина депутатів БПП.

Юлія Тимошенко акцентувала увагу на тому, що родина президента Петра Порошенка є «потужними латифундистами, які в тіні прибрали до рук до мільйона гектарів сільськогосподарської землі».

Лідер партії «Батьківщина» запевнила, що після перемоги на президентських виборах нова команда повністю змінить стратегію поводження з сільськогосподарською землею.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батьківщина, #земля, #мораторій, #тимошенко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: