Одіозний лікар-хабарник, який втік у Німеччину, звинувачує керівництво Тернопільського району у рейдерстві

Опубліковано:
22 Грудня, 2018
Влада Тернопільського району має намір у рейдерький спосіб продати районну лікарню (ТРТМО), що на вул. Кн. Острозького, 9. Про це у соцмережах заявляє колишній її очільник, Ігор Вардинець, який переховується від слідства закордоном, – пишуть Тернополяни.

Переховується, нагадаємо, бо в 2015-му був спійманий «на гарячому» — його обґрунтовано підозрюють в отриманні 200 000 гривень хабара, які він, як керівник медзакладу, вимагав за продовження оренди приміщення. Усі звинувачення він відкидав і втік на лікування у Німеччину, де нібито  навіть отримав політичний притулок.

Живучи далеко від України, Ігор Вардинець не припиняє цікавитися долею України і, Тернопільського району зокрема. Чоловік веде активне життя в соцмережі — ні дня без публікацій чи репостів у «Фейсбуці».

Так, нещодавно, він вкотре дав про себе знати, звинувативши владу Тернопільського району у рейдерстві лікарні.

— Владу району треба запитати, що тепер знаходиться по місцю лікарні районної. Вже продали рейдери новітні! Лікарню з адресою перевели у Великі Бірки, а в Тернополі уже лікарні ніби і не було. Медичну установу будували всім районом 39 років, а ці «хирої» спромоглись задерибанити за три роки. Готуєте шлях до рейдерства і відчуження? – написав Ігор Вардинець.

На ці звинувачення відреагував голова Тернопільської районної ради Андрій Галайко, який спростував вищевикладену інформацію та порадив дописувачу повернутись на Україну та довести свою невинуватість у суді.

— Тернопільська центральна районна лікарня, як і раніше функціонує за адресою: м. Тернопіль, вул. Князя Острозького, 9. І ніхто її не вкрав, не продав і не приватизував. Тільки в ній немає Ігоря Вардинця, який по-зрадницьки втік в Штутгарт, кинувши колектив напризволяще. А якщо звинувачення Вас у корупції безпідставні, то приїдьте і докажіть це в судах, а не переховуйтесь по закордонах і не обливайте усіх брудом, – відповів опальному екс-керівнику ТРТМО очільник Тернопільського району.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вардинець, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рейдер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: