23 грудня у Тернополі проведуть фінальне заняття Політичної академії

Опубліковано:
21 Грудня, 2018

У неділю, 23 грудня, у Тернополі проведуть заняття Політичної академії. Організатори кажуть, буде цікаво, з присутніми спілкуватиметься спікер Тарас Хавунка – керівник “Львівського регуляторного хабу” при Школі УКУ, автор аналітичних досліджень, тренер, розробник навчальних програм для місцевого самоврядування. Про це повідомляють на сторінці Української Галицької Партії Тернопільщини у Facebook. 

«Вже у цю неділю фінальне заняття Політичної академії у Тернополі!

Активні учасники отримають сертифікати про закінчення курсу занять з політосвіти. Ключовим спікером останнього заняття буде львівський тренер Тарас Хавунка. Він керівник “Львівського регуляторного хабу” при Школі УКУ, автор аналітичних досліджень, тренер, розробник навчальних програм для місцевого самоврядування. Що таке децентралізація? Як нею користуватись? Що робити, щоб місцеве самоврядування було ефективним? Як регулювати діяльність міських та обласних рад? Відповіді на ці та інші питання будуть озвучені вже 23 грудня, у неділю. Приходьте у готель “Тернопіль”, попередньо зареєструвавшись.
#Політична_академія #УГП #Тернопіль #політика #децентралізація#самоврядування», – йдеться у повідомленні.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #політична академія, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп, #хавунка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: