У громадському транспорті Тернополя почав діяти дворівневий тариф

Опубліковано:
21 Грудня, 2018

У Тернополі почав діяти дворівневий тариф на користування громадським транспортом. Відповідне рішення було прийняте виконавчим комітетом Тернопільської міської ради. При оплаті за проїзд соціальною картою тернополянина або проїзним квитком у тролейбусах тариф залишився 5 гривень, а в автобусах та маршрутних таксі – 6 гривень.

При оплаті за проїзд готівкою або банківською картою у тролейбусах тариф становить 6 гривень, а  в автобусах та маршрутних таксі – 7 гривень.  Тобто, користувачі персоніфікованих карт чи проїзних електронних квитків можуть і надалі заощаджувати.

Учні та студенти їздитимуть за 50% вартості, відповідно до умов, які діяли до цього часу.

Усі охочі можуть оформити соціальну карту тернополянина або придбати неперсоніфікований проїзний квиток і заощаджувати, користуючись громадським транспортом. Пропонуємо подати анкету на виготовлення електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» усім, хто офіційно проживає або працює у Тернополі, заповнивши анкету у ЦНАП (вул. Князя Острозького, 6, І поверх) або у ТОВ «Системний зв’язок» (вул. В. Чорновола, 1, ІІ поверх).

Анкету на виготовлення карти «Загальна», «Учнівська/Студентська»  також можна подати онлайн на сайті fayna-karta.te.ua.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #квиток, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт, #ціна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: