Рабінович: Медведчук повернув на батьківщину понад 400 полонених українців, поки влада нічого не робила

Опубліковано:
21 Грудня, 2018

Зусиллями представника «Опозиційної платформи – За життя» Віктора Медведчука на батьківщину були повернені понад 400 полонених українців. Він, як представник інтересів України, продовжує вести переговори з Росією про повернення полонених співгромадян в Україну. Про це заявив народний депутат України та лідер «Опозиційної платформи – За життя» Вадим Рабінович журналістам в кулуарах парламенту.

За словами політика, завдяки зусиллям Віктора Медведчука, звільнені та повернені на батьківщину понад чотириста полонених.

«Хто і як би не обурювався, саме Медведчук продовжує робити свою роботу і звільняти полонених українців. А ви хоч одного звільніть, паразити!» – звернувся Рабінович до представників нинішньої української влади.

Народний депутат також нагадав, що Віктор Медведчук, який веде мирні переговори, також є членом партії «За життя».

«Він член партії «За життя» – подобається це комусь чи ні. Сьогодні в сесійній залі повісили портрет Медведчука, висунувши в якості головного звинувачення те, що він – кум Путіна. Заздрять, чи що ?!» – іронічно зазначив політик.

Сьогодні в Україні немає ідеального кандидата в президенти, продовжив лідер «Опозиційної платформи – За життя». Він заявив, що Україні потрібен кандидат в президенти, який може зупинити війну.

«Якщо війну не зупинити, у нас нічого не буде – молодь поїде, економіка завалиться. Хто може це зупинити? Я вважаю, що Юрій Бойко є ідеальним в цьому плані кандидатом в президенти. Люди вже натерпілися – вони все знають, все розуміють. І зараз найголовніше – зберігати спокій, без нервів, без всеукраїнського депресняку, йти на вибори, перемагати, – і ставити крапку в правлінні цієї влади», – підсумував Вадим Рабінович.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #медведчук, #рабінович
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: