На Тернопільщині впіймали ґвалтівника, який переховувався десять років

Опубліковано:
21 Грудня, 2018

Впродовж двох місяців за втручання прокуратури вдалося розшукати відразу шістьох осіб, що ухилялися від відбування кримінальних покарань, – пише ternopil.news.

Як інформує прес-служба прокуратури Тернопільської області, серед цих осіб працівниками Козівського ВП у листопаді поточного року затримано ґвалтівника, засудженого вироком Козівського районного суду від 14 лютого 2005 року до п’яти років позбавлення волі. З 2008 року ця людина ухилялася від відбування призначеного судом покарання.

На даний час засудженого поміщено до ДУ “Чортківська УВП (№26)” з метою подальшого етапування до місця відбування покарання.

Окрім цього, впродовж двох тижнів вдалось розшукати наркоторговця, що ухилявся від відбування покарання, призначеного вироком Приморського районного суду м. Одеси.

Загалом з листопада поточного року розшукано шістьох засуджених, що ухилялись від відбування кримінальних покарань. Робота у цьому напрямку триває.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #арешт, #злочинець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: