Московського патріархату в Україні більше не існує (Відео)

Уже не Московський патріархат, а Російська церква в Україні.

21.12.2018 07:43   Джерело: PRESS-ЦЕНТР
Опубліковано : Новини Тернопілля

Народні обранці, а саме 240 депутатів Верховної Ради України проголосували за зміну назви. Відтепер Московський патріархат перейменували на Російську церкву в Україні.

Після чого, впродовж місяця державою повинна бути проведена релігієзнавча експертиза статутів всіх релігійних організацій, які діють в Україні. У разі виявлення організацій, які керуються із держави-агресора, вони протягом трьох місяців повинні власноруч внести поправки до своїх статутів щодо назви.

У законопроекті також передбачено, що РПЦ не повинна бути представленою на території українських військових частинах і на фронті.

Після голосування його намагалися оскаржити представники Опозиційного блоку, а саме Новинський і Шуфрич. Останній в результаті спровокував бійку у якій дісталось і голові фракції опоблоку - Бойку. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: PRESS-ЦЕНТР  

Коментарі