Книгозбірня ТНЕУ поповнилася літературою найстарішого видавництва світу

Опубліковано:
20 Грудня, 2018

У бібліотеку ім. Л. Каніщенка надійшла навчально-методична літературу видавництва Cambridge, – пише Файне місто.

Днями Навчально-науковий центр з вивчення іноземних мов ННІІОТ передав у фонд Бібліотеки  ім. Л. Каніщенка близько 120 примірників навчально-методичної літератури видавництва Cambridge. Зокрема, понад 60 підручників «Exam Booster B1-B2 2 in 1. Підготовка до ЗНО».

– Це сприятиме подальшому поглибленню вивчення англійської мови, а також допоможе студентам 4 курсу денної та заочної форм навчання у підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання з іноземної мови при вступі у магістратуру у наступному навчальному році, – запевнили працівники бібліотеки.

До слова, Cambridge University Press –  книжкове видавництво, створене на базі Кембриджського університету Англії. Першу власну книгу опублікувало ще в 1584 році, тому вважається найстарішим видавництвом світу. Започаткував його король Англії Генріх VІІІ Тюдор. Поряд з Oxford University Press, друкарня має статус привілейованої преси з ексклюзивним правом друкувати Біблію короля Якова.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бібліотека, #книга, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНЕУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: