Ольга Шахін: Об’єднуйте небайдужі серця у добрій справі – діти повинні вірити в казку

Опубліковано:
19 Грудня, 2018

Помічницями св.Миколая стали тернополянки з офісу «Асоціації жінок України «Дія»», лідеркою якого у Тернополі є Ольга Шахін.

Зокрема, у рамках спецпроекту #Стань_Миколаєм, започаткованого телеканалом «Тернопіль-1», такі омріяні подарунки отримали малюки з родини Локшин. Ще тільки минулого тижня Артем, Діана та Мілана писали листа св.Миколаю, а відповідь уже й не забарилася. Ця сім’я стала першою, чий лист вдалося реалізувати спільними зусиллями команди «Т-1» та небайдужих тернополян.

«Дізнавшись про проект «Листи до Миколая» без вагань вирішила цим діткам допомогти. Дуже важливо, щоб в цей мінливий час ми об’єднали зусилля , об’єднали свої небайдужі серця і зуміли допомогти тим, до кого доля не була надто прихильною. У ці чудесні зимові дні так, хочеться, щоб якомога більше дитячих очей горіли від захоплення, щоб їхні обличчя були осянні посмішками. Мрії повинні збуватися, і дітки повинні вірити в казку», – зазначила Ольга Шахін.

Напередодні відвідали членкині «Дії» також і маленьких пацієнтів онкологічного відділення міської дитячої лікарні.

Як звертає увагу Ольга Шахін, напередодні одного із найбільш очікуваних малечею свят, на превеликий жаль, є ті із них, кому доводиться зустрічати його в лікарняних палатах, борючись із недугом. 

«На справжнє свято заслуговує кожен малюк! Ретельно прочитавши дитячі листи до Чудотворця, врахувавши всі заповітні бажання, вдалося здійснити мрію кожного. Зважаючи на всі труднощі, котрі щодня доводиться терпіти, цим діткам, їм по-особливому потрібна любов, опіка та увага. Радісні очі, щирі посмішки – місія святого Миколая виконана!», – написала Ольга Шахін на своїй сторінці у соцмережі.

null

 

null

Зі свого ж боку жінки-благодійниці загадали бажання, щоб кожна дитина якомога частіше відчувала себе щасливою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #лікарня, #миколай, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подарунок, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: