Тернополяни пропонують назвати одну з вулиць Тернополя на честь загиблого армрестлера Андрія Пушкаря

19.12.2018 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Тернополяни пропонують назвати одну з вулиць Тернополя на честь загиблого армрестлера Андрія Пушкаря. Петицію з таким змістом зареєстрували у міській раді:

«Прошу вшанувати Андрія Анатолійовича який усе своє життя прославляв наш край. У якого було багато пропозицій переїхати на ПМЖ у іншу краіну але який казав " - Мені добре в Україні. В мене тут багато друзів, я живу тут. Не знаю, напевне, я патріот. Однак жити я хочу лише в цій країні " . Який надихав молодь на здоровий спосіб життя і його відео з виступами на міжнародних змаганнях на YouTube досих пір мотивують і будуть прикладом для багатьох людей .І як що колись будуть міжнародні турніри по ARMFIGHTу у нас у місті на його честь. Щоб люди бачили як його поважали поважають і продовжують поважати. Думаю такий турнір був би йому великою подякою . Ви собі не уявляєте скільки б людей приїхало на цей турнір щоб вшанувати його Імя», - зазначає автор петиції Олег Філь.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі