В Глибочку на стадіоні футбол грають тільки коні

Опубліковано:
18 Грудня, 2018

А шуміли ж, піарилися, підлещувалися… Чого тільки не витворяли чиновники на чолі з  головою Тернопільської РДА Олександром Похилим, відкриваючи у цьому селі спорткомплекс. Розпиналися про те, що саме на цьому полі виростуть нові чемпіони, що всі мешканці Глибочка зможуть цілодобово покращувати тут своє здоров’я, адже над їхніми головами світитимуть ліхтарі.

Говорили-балакали…

Насправді ж, багато шуму з нічого. Бо цей стратегічний об’єкт мав усі шанси стати довгобудом, адже його спорудження тривало більше півтора року. Та й вгепали у будівництво небагато – немало, а більше мільйона гривень. До слова, подібний спортивний майданчик у сусідній Білій вартував заледве 300 тисяч.

Однак, найгірше те, що відкритий у вересні цього року глибочецький спорткомплекс зараз – у вкрай плачевному стані, занедбаний і потрощений. На полі – не висихають калюжі. Зараз  вніс свою роботу морозець. Навіть неозброєним оком видно значні огріхи підрядників. Тому й виникає у селян зовсім нериторичне запитання: куди ж, насправді, пішли такі великі кошти? За що платили? За калабані?

А ще мешканці села, може й безпідставно, сподіваються, що голова райдержадміністрації таки відповість їм. Бо дуже багато розповідає про «добрі справи» РДА, обласної, районної і місцевої організації партії Порошенка, представляючи громаді кандидата на міського голову від БПП Малика. Більше того, подейкують, що Олександр Похилий оберігає свого ставленика, як зіницю ока, всюди супроводжує, не підпускає людей. Напевно, переживає, щоб незамислуватий кандидат чогось зайвого не ляпнув. І про спорткомплекс у Глибочку також.

А при чім тут коні? – запитаєте. Справді, ні при чому. Коні –невинні…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #глибочок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стадіон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: