Школярі побували у вагонному депо Тернопіль

17.12.2018 17:13   Джерело: Міськрайонний центр зайнятості
Опубліковано : Новини Тернопілля

Фахівці з профорієнтації Тернопільського міськрайонного центру зайнятості знайомили школярів з специфікою роботи структурних підрозділів ПАТ “Укрзалізниці”. Восьмикласники Білецької ЗОШ I-II ст. побували на професіографічній екскурсії у ВП “Експлуатаційне вагонне депо Тернопіль”.

Майстер пункту технічного обслуговування вагонів з відчеплення Сергій Сиротюк детально розповів про технологічний процес ремонту коліс, демонстрував шаблони для вимірювання параметрів обладнання вагонів, розмірів між колесами, діаметрів колісних пар.

Заступник начальника депо Володимир Хабенюк поінформував учнів про умови праці та її оплати, начальні заклади, де можна здобути професію залізничника, можливості кар’єрного росту. 

Учні з цікавістю спостерігали за етапами ремонту коліс та інших деталей вагонів, ознайомились з роботою слюсаря-ремонтника, електрозварника, токаря, оглядача поїздів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Міськрайонний центр зайнятості  

Коментарі