Тернопільська співачка ZOZULYA зняла відео на свій другий хіт (Фото, відео)

«Чай не п’ю – п’ю каву, бо кава має характер!» (с) Зозуля

16.12.2018 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Тарас Савчук

Після успішного дебюту з піснею «Чорне і біле» тернопільська співачка ZOZULYA (Василина Зозуля), яку вже називають співачкою на мільйон переглядів, завершила зйомки відеоряду на свою другу пісню «Йду на танці». Власне кліп «Чорне і біле» вже в YouTube має більше 1500000 переглядів

Режисером нового відео став Юрій Вітяк. Ідеї для кліпу належить самі співачці і режисеру. Основний меседж, який несе кліп це - танцюють всі, будь-кого віку та кольору шкіри.

Читайте також

Василина Зозуля - співачка на мільйон переглядів

У кліпі знялись актори тернопільського драмтеатру Ілона Баліцька, Оксана Малінович, Емілія Нестерович. Також у кадрі працювали студенти-іноземці, танцівники з Тернополя та Львова, моделі агенства One Model's Agency Ternopil. Олексій Боровський у кліпі зіграв монтажника-сантехніка.

Загалом, знімальний майданчик прийняв близько 40 осіб. Локацію для кліпу надала «Комора Зайця». Знімали – «ZINET production studio » (Іван Заставецький та Ігор Мельник). Майстри фото – Helga Soloha і Юрій Алексєєнко. Грим, макіяж - RocKrisS.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

На знімальному майданчику панувала дружня, позитивна і творча атмосфера.

Привітати на зйомками кліпу, окрім числених друзів прийшли і заступник міського голови Леонід Бицюра та ГО Асоціація жінок України «Дія» Ольга Шахін.

null

 

null

- Сьогодні мала нагоду побувати на творчій кузні, де неймовірна ZOZULYA знімала свій новий кліп на пісню «Йду на танці». Впевнена, що зовсім скоро світ побачить новий помпезний хіт, адже коли унікальний талант поєднується із працьовитістю та стараннями — виходить справжнісінька «бомба». ZOZULYA — це поєднання ніжності, жіночності, незламного характеру та сили в одному флаконі. Такі яскраві ДІЄВІ жінки просто зачаровують, надихають та запалюють. Очей не відвести... Радію, що цей діамант, який засіяв вже на всю Україну та світ, саме з нашого рідного Тернополя. Нам є ким і чим пишатись! – сказала Ольга Шахін після зйомок.

null

Інформаційні партнери: Тернопіль 1, TeNews. Смачні партнери: «Самогонна ресторація», «Фламінго».

Нагадаємо, незодавно відома тернопільська співачка ZOZULYA поділилась планами на майбутнє з журналістами місцевого телеканалу.

А в очікуванні прем’єри можна передивитися безсумніву справжній хіт «Чорне і біле»:

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі