Тернопільським воїнам передали запчастини для похідного автоклубу

Опубліковано:
15 Грудня, 2018

Одному з підрозділів військової частини А3215, який дислокується у зоні Операції об’єднаних сил, передали запчастини для похідного автоклубу.

– Цей автоклуб їздить по різних підрозділах і транслює новини, аналітичні програми, передачі, щоб військовослужбовці знали все про українські події. Також можуть дивитися попередньо завантажені документальні та художні фільми. Але в першу чергу це важливо для інформування воїнів. Автомобіль постійно у зоні ООС, – розповідає начальник похідного автоклубу військової частини А3215 Юля Шкугра.

Запчастини для автомобіля передав секретар Тернопільської міської ради Віктор Шумада під час поїздки в зону Операції об’єднаних сил.

– У період військових дій, тим більше, коли в окремих областях України оголошений воєнний стан, дуже важливо, щоб наші військовослужбовці були оперативно поінформовані. Похідний автоклуб транслює новини в режимі прямого ефіру. Як відомо, інформаційна війна є однією з важливих аспектів гібридної агресії, яку веде Росія проти України. Тому наша держава повинна захищатися й у цьому контексті, тобто озброювати хлопців в тому числі інформаційно, – зазначає секретар Тернопільської міськради, голова міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Віктор Шумада.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #солідарність, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: