Маленькі тернополяни стали чемпіонами світу з бальних танців

Опубліковано:
13 Грудня, 2018

В Парижі відбувся чемпіонат світу з бальних танців. У змаганнях, які тривали протягом 6-9 грудня взяли участь юні танцюристи з усього світу. Блискучу перемогу на чемпіонаті отримали тернополяни Валерія Гресько та Максим Рапацький.

Радісною новиною на своїй сторінці у Facebook поділилася мама дівчинки Наталя Гресько. Повідомляє «Тернопіль». Так, юні танцюристи у своїй віковій категорії стали переможцями одразу в трьох видах танців.

Під час першого дня змагань тернополяни завоювали золото. Варто зазначити, що Валерія Гресько та Максим Рапацький є вихованцями місцевої школи бального танцю «Grande». Валерія Гресько вважає, що успішний виступ залежить від обох партнерів і вагоме значення відіграє хороший партнер. В парі з Максимом Рапацьким вони танцюють ось уже 6 років, окрім того, що вони є партнерами з танців, діти ще й навчаються в одному класі.

За словами дівчинки, вона в жодному разі не хотіла б змінити партнера на когось іншого. Окремо дякую танцюристи висловили своїм тренерам, вклад яких у перемогу є також великим. Фактично танцювальна студія стала для дітей другою домівкою.

Загалом Україну на Чемпіонаті світу представляли три пари. Так, Давид Комарницький та Ангеліна Черковська стали переможцями у латиноамериканській та європейській програмах у віковій категорії 9 років. Слід зазначити, що юні танцюристи лише нещодавно танцюють разом – протягом пяти місяців. Проте, незважаючи на невеликий стаж уже мають в своєму здобутку таку серйозну перемогу.

Ще одними чемпіонами у вікові категорії «Юніори» стали жителі Івано-Франківської області Владислав Погорілий та Софія Скоробагач. Вони стали золотими медалістами у своїй віковій категорії. Загалом в цій категорії свої сили спробували 72 танцювальні пари.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #танці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: