Нардеп Ігор Мосійчук: Кандидат від влади на голову Білецької ОТГ - корупціонер і пияк

11.12.2018 19:23   Джерело: Місто
Опубліковано : Новини Тернопілля

Народний депутат України Ігор Мосійчук занепокоєний численними порушеннями виборчого процесу в Білецькій об’єднаній територіальній громаді та масовими спробами місцевої влади унеможливити відкрите та чесне волевиявлення людей. Про це він повідомив на своїй сторінці у соціальних мережах.

- Викликаю у будь який час і в будь якому місці за участі всіх ЗМІ Тернопільщини на публічні дебати в рамках виборів до Білецької об’єднаної територіальної громади Тернопільського міського голову Сергія Надала (Свобода) та голову Тернопільської обласної державної адміністрації  Степана Барну (БПП)!

Ви можете запитати а яке таке відношення до виборів у Білецькій ОТГ мають ці чиновники? Справа в тому, що села які увійшли в Білецьку ОТГ межують з Тернополем і Надал з Барною робили все, щоб вони не об’єдналися в громаду, а були приєднані до Тернополя. Тоді мешканці Білої і прилеглих сіл повстали та за підтримки Радикальної партії Олега Ляшка вибороли право об’єднатися в Білецьку ОТГ. Спочатку Барна і Надал сподівалися, що завдяки Воєнному стану введеному Президентом Порошенком на 60 днів на всій території України, вибори до Білецької ОТГ будуть перенесені на невизначений термін. Олег Ляшко і наша команда Радикальної партії зірвала підступний план Порошенка з узурпації влади і, відповідно, вибори в Білецьку ОТГ відбудуться вчасно, - констатує Ігор Мосійчук.

За його словами, усвідомивши цей факт, Надал і Барна вдалися до найбрудніших технологій.

- Своїм кандидатом на голову Білецької ОТГ влада Барни-Надала обрала такого собі підприємця без вищої освіти, проти якого порушене кримінальне провадження, Дмитра Малика. Технічним кандидатом, завдання якого мочити головного опозиційного кандидата в голови Білецької ОТГ від Радикальної партії Ляшка Ігоря Ярославовича Яциковського, виставили алкоголіка-тушку Святослава Півторака.

Депутат Тернопільської міської ради Півторак перебуває у повній залежності не тільки від алкоголю, а й, в першу чергу, від Надала та Барни, і саме за їхньою прямою вказівкою поливає брудом Радикальну партію Ляшка і нашого кандидата Яциковського. Саме тому я викликаю на дебати Барну і Надала, а не корупціонера Дмитра Малика чи пияка Святослава Півторака, за чиїми спинами ховаються тернопільські чиновники!

Барна та Надал не бійтесь, виходьте на дебати! Поговоримо і про те, за що  резидент
Порошенко нагородив орденом «опозиціонера-свободівця» Сергія Надала, -  наголошує народний депутат України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Місто  

Коментарі